sunnuntai 15. helmikuuta 2015

ValohoidossaOlin valohoidossa, kävin lempipaikassani. Menin auringon lämmöstä, valoisasta rauhasta ja linnunlaulusta ihan sekaisin, ajantajukin katosi täysin. Sitten voikin helposti löytää itsensä istumasta heinikossa, naama kohti valoa, tiirailemassa linssin läpi jokaista valossa hehkuvaa heinänkortta ja oksaa, onnesta soikeana. Eräs pupu näki minut, mutta ei se haitannut, vilkuttelin perään. Ihmeen lujaa se kyllä läksi.

14 kommenttia:

 1. Kurkkasin linkkiisi ja nyt muistankin tämän paikkasi. Mun hengittelypaikka on meidän mökin liepeet. Mökki ei ole fiini mutta se on rauhallinen ja niin keskellä luontoa kuin olla voi. Ihanaa valoa kuvasi täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sä muistat! :) On mulla muitakin postauksia tuolta ollut, on aina niin vaikuttavaa ja rauhoittavaa, kun siellä käy. Keväällä otan kyllä eväät mukaan ja olen oikein ajan kanssa. Linnutkin saattaisivat sitten tulla lähemmäs, ehkä se pupukin. Me asutaan ihan keskellä kaupunkia ja tuo on kyllä ihan oma pieni maailmansa. Mökki keskellä luontoa on varmasti hyvä paikka hengitellä! Kiitos, VALOkuvia otin tosi paljon :)

   Poista
 2. kevät ojentaa kättään kohti meitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi viimein! Niin ihanaa, valon lisääntyminen on yhtä juhlaa!

   Poista
 3. Tästä valosta meni sanattomaks. Kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin menin minäkin, ihan pökerryksiin. Tosi kaunista oli . Kiitos.

   Poista
 4. Viimeinen lause!

  Ihan kevät näissä kuvissa. Mulla sydämessäkin. Soikeena!

  VastaaPoista
 5. Tänään on luonto hellinyt meitä valolla. On tullut tarpeeseen. Suloinen tuo tinttinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella tullut tarpeeseen. Aamulla oli ihana kävellä töihinkin, kun ympärillä ei ollutkaan enää pimeää säkkiä. Ainoa tintti, mikä hetkeksi suostui poseeraamaan :)

   Poista
 6. Oi mitkä kuvat! Kiitos valosta!

  VastaaPoista