tiistai 17. helmikuuta 2015

Samalla voi katsella










Täällä on neulottu vimmaisesti. Ei mitään haastavaa, vaan perussettiä, sellaista, että samalla voi katsella Emmerdalea, Rouva Ministeriä, Scott & Baileyä sekä erinäisiä leffoja. Tai sitten vaan ajatella, sillä ajateltavaakin on riittänyt. 

Ja koska nyt kuitenkin vielä on talvi, olen tehnyt pipon ja tuubihuivin, joka toinen krs oikeaa ja joka toinen oikein nurin. Lanka on kuulkaas muinaisjäänne, 90-luvun alkuvuosilta. Tein siitä silloin puseron, mutta kätköistä löytyi vielä näihin sopiva määrä. Tykkään kovasti niin langasta kuin koko setistä.

Sitten sukkia, kevätlangasta. Ja juu, molemmilla on omat varsiltaan samanmittaiset parit. Sitten vielä syksyiset säärystimet, käyttöä saavat kyllä odotella kesän yli. Ihanan, minun väriseni langan sain pojalta joululahjaksi!

Nyt on tekeillä jämälankasukat, ja luulen, että niitä pukkaa lisää, nyt on tarve antaa jämille kyytiä! Tekisi mieli kirjoneuloakin. Niin, ja virkata. Ohjelma- ja leffavinkkejä?


- Tyttärelle kiitos parvekestudiokuvista!


 

20 kommenttia:

  1. Onpa kivoja!
    Minullapa on syyssäärystimet samasta langasta :)
    Tein siitä myös pitkävartiset villasukat, joissa on vielä lisäksi pelkkää tuota keltaista sävyä, kun teki mieli keltaisia voimasukkia. Nyt on kyllä ollut jalassa vain joululahjasukkia.
    Tekisi mieli neuloa pitkävartiset vähän ohuemmasta langasta, semmoiset mitkä sopii hyvin ei-niin-tilaviin kevätkenkiin. Ja lankakauppaan on kiva mennä hypistelemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oi! tuo lanka on ihan herkku väreiltään, poika osasi valita ihan oikean! Mietinkin, että siitä olisi kiva tehdä muutakin...ihanalta kuulostaa sun voimasukat, keltaisella lisällä! Nuo kevätsukat on just sellaiset ohuella langalla tehdyt (Novitan Nalle), mahtuu tennareihinkin :) Ja lankakaupat on kyllä taivaita! Siellä missä sinä olet nyt, on varmaan kaikkea ihanaa tarjolla lankojenkin suhteen...oletko käynyt hypistelemässä?

      Poista
  2. Uskomatonta, että sinulla on 90-luvun alusta lankaa! Ja voi miten kaunis ja hyväntuulinen ovat kuvissa, eikä mikään ihme, minäkin olisin, jos olisi tuollainen pipo ja huivi.
    Sukkiakin ihailen.
    Olen vähän huono antamaan leffa/ohjelmavinkkejä, kun katson niitä verrattain vähän. Eilen katsoin tosin kaksi ensimmäistä jaksoa Lilyhammer-sarjaa, joka vaikutti aika viihdyttävältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! Ja sitten vielä ihmettelen näitä kaikkia kasoja ja täysiä nurkkia täällä kotona :D Mutta nyt olin kyllä iloinen, että tuo lanka löytyi. Kiitos paljon, töistä kävelin hiki päässä ja kotona sanoin tytölle, että nyt parvekkeelle parit kuvat ottamaan :) mistä tulikin mieleen, että pitääpä lisätä kuvaaja tuohon perään! Piposta ja huivista tuli tosi kivat, yllätyin itsekin (en ole osannut tuubihuivea käyttää, mutta nyt olen oppinut :)

      Mä katselen kausittain, nyt on sellainen kausi päällä. (Paitsi Emmerdalen katson aina) Lilyhammer... pitääpä katsastaa!

      Poista
  3. Nuori Morse ja Komisaario Gently ne on kivat.
    Ihana olet ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maria, Morse ja Gently pitää nyt kyllä testata! Kiitos, niin sinäkin :)

      Poista
  4. Suloisia talvineuleita, niin lämpimän oloisia kaikin puolin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä lämmöllä tehty :) Vaan osaisinpa väkertää sellaisia ihanuuksia kuin sinä! Olen niin tomppeli (=laiska) ohjeissa.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihme vimma päällä, toivottavasti jatkuu, lankoja nimittäin riittää. Pitäisi kai laittaa joululahjapaja jo pystyyn, hyödyntää tämäkin vimma.

      Poista
  6. Voi, noita villaisia ihanuuksia!
    Valoisaa tätä päivää sulle ja suloiselle kuvaajatyttöselle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aika koukussa :) hartiat kyllä valittavaa. Kiitos, aurinkoa on ollut, ja nyt loppuviikko vapaatakin.

      Poista
  7. Kauniita! Minäkin ennen tykkäsin neuloa "perussettiä" (muuta en edes osaa), mutta nyt on pitänyt valita: ikonit tai neulominen. Tenniskyynärpää kestää yhden tällaisen harrastuksen mutta ei toista. Olen vienyt lankoja äidilleni.

    Luulen, että pitäisit Idasta, mutta sitä ei voi vielä katsoa kotona. Se painui syvälle mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ikonit on varmasti oikein hyvä vaihtoehto! Ja äitisi on varmasti langoista iloinen!

      Ida...minä painan tämän mieleeni, kiitos.

      Poista
  8. Hauskoja kuvia! Ai teilläkin katsotaan Scott & Baileyä :)! Niin meilläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu! Mulla oli kyllä kivaa parvekkeella, mutta tytär huokui kypsää olotilaa..

      Scott & Bailey on tosi hyvä, kerran sattumalta katsottiin, ja sen jälkeen se onkin mennyt aina "nauhalle". Kiva että teilläkin! :)

      Poista
  9. Voi että sua ihanaista! Tää talvi tuntuu menevän menojaan etten pääse neulomisen vauhtiin lainkaan.. on niin paljon muuta:) Ihania villavia siellä taiteiltu, ja miten viehättävää, että olet uusiokäyttänyt 90-luvun lankoja, oi!

    Noista sarjoista, monille englantilaisille sykkii sydän. Jos olisi aikaa, katselisin varmasti säännöllisesti Sydämen asialla. Joitakin Doc Martinin jaksoja olen sattunut viime aikoina näkemään, ja aikas mainio hahmo tämä Martin. Nuori Morse myös, mutta ajan puutteeseen sarjat tahtovat tosiaan jäädä. Meillä onkin miehen kanssa tapana, että lomavaiheissa saatetaan katella sitten maratonina jokin näkemätön lempparisarja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä aina ehdi kaikkea, ei mitenkään. Mullakin näitä tekemisen kausia riittää, ensin yhtä, sitten toista. Joo, viehättävää kyllä :D toivon vaan, ettei enää löydy lisää lankoja yhtään mistään! :D

      Sydämen asialla on miehen yks lemppari, mäkin katselen sivusilmällä, mutta jostain syystä en ole kunnolla syttynyt sille. Mekin niitä kaikkia tallennetaan ja sitten kun on joku sopiva hetki (tai katsomisen kausi), niin sitten tulee katsottua paljon kerralla.

      Poista
  10. Ihana toi petroolin sininen väri, oisko se. No kuitenkin pukee hirmu hyvin sua. Tykkään tuosta oikeanpuoleisesta kuvasta niin!
    Ohjelmavinkkinä Strömsön puutarhassa ois areenassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana J :) Ois se, munkin mielestä. Kiitos, mä kans oikein yllätyin, en muistanut, että olin käyttänyt tuota väriä silloin muinaisina aikoina. Tykkään tosi kovin. Kiitos kovasti, punaposkisena työmatkan jälkeen, ihme ettei rillit olleet huurussa :D mutta joo, niin mäkin! Ja ihana kun tytär jaksoi räpsiä. Strömsö!!! Niinpä tietenkin, nyt mun tarvii muistaa katsoa! Kiitos!

      Poista