sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kirsikkahilloa


Pitkät ja hiljaiset aamut.
Harmaa maailma, ajatukset juurtuneet kauas, syvälle.
Viisaita, tärkeitä sanoja saapuu toisaalta. 
Kirsikkahilloa, aprikoosiakin,
leijuvat lauseet, joihin on helppo nukahtaa.
10 kommenttia:

 1. "leijuvat lauseet, joihin on helppo nukahtaa" Ihana. Ja varmasti mukavia ajatuksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin yhtä kirjaa ja siinä olisi sellaisia keveitä, ilmavia lauseita, ihmeellisiä, sitten huomasin, että ne kannattelivat lempeästi uneen saakka. Valitettavasti kirja kokonaisuutena ei sytyttänyt, vein sen kesken kaiken takaisin kirjastoon. Ehkä sen olikin tarkoitus olla vain pikkuinen unisatu :)

   Poista
 2. Tahdon tuollaiset lauseet, mistä ne sait?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräs kirja, tuohon Julialle vastasin siitä. Pitäisiköhän itse yrittää taikoa sellaisia lauseita...levähtämislauseita, unisäkeitä...niihin pitäisi saada kevyt, kannatteleva ja hyvin pehmeä soundi.

   Poista
 3. Hei Satu, blogihiljaiseloni jälkeen kirjoittelen taas varovasti kommentteja. Tutuilta nurkilta on hyvä aloittaa. Leijuvia lauseitakin :-)
  Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hei Linnea! Ihana kuulla sinusta! Kiva kun löysit tutuille nurkille :) Kiitos samoin, ihanaa tätä vuotta sinulle!

   Poista
 4. Joo, kyllä mulle kirsikkahillo maistuisi. Tai se aprikoosikin...onneksi kaapissa taitaa olla muutama kuivattu aprikoosi, voisin mutustella ne iltapalaksi.
  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli namia, briejuuston kanssa, molemmat :) Mulla on kuivatut aprikoosit jokapäiväisessä käytössä.Kiitos, hyvissä ja iloisissa merkeissä tämä viikko pyörähti käyntiin. Sinulle myös, valoa ja iloa!

   Poista