torstai 25. syyskuuta 2014

Käsityö!





































Voi että, kuulkaas, täällä on valmistunut käsityö! 
Lupiinisukat!
Perussukka, napakka ja hyvä.
Lanka Novitan, kahdelta kerältä, väri on minusta niin lupiini.


Näidenhän piti valmistua jo kesällä.
Kuvittelin kirmailevani ne jalassa lupiinien seassa,
mutta kesän jo mentyä poseerattiinkin parvekkeella.
Pelargonia on ihan hyvä kaveri lupiineille.


Nolon monta kuvaa tuossa yllä,
mutta mulla oli vaan niin hauskaa aamusumun aikaan
partsin penkillä seistessäni, etten nyt muuta voi.


Harmaata lankaa puikoilla jo,
neulominen lähteköön taas nousuun!












21 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Ja kuvat myös, ei yhtään liikaa, tulin niistä hyvälle mielelle!

    Työkaveri lupasi opettaa kantapään mulle maanantaina, sitä ennen pitäisi saada aikaan varsin. Lapaspulan lisäksi meillä nimittäin on akuutti sukkapula täällä! Toivottavasti opin, nuo näyttävät niin kivoilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla hyvästä mielestä!! :) Kyllä opit, se on helppo sitten kun on muutaman kerran tehnyt, toisto auttaa. Niin, munkin pitäis myös lapasia tehdä, ja tytöt tilasivat jo sukkiakin. Nyt vaan menossa omat harmaat pitkävartiset. Hyvää neulomista sinne sulle, kivoja sukkia!

      Poista
  2. Voi miten ihastuttavat! Sukkien neulominen on minulle sellainen ikuisuusprojekti, vieläkään en ole saanut aikaiseksi opetettua kantapäätä. Täytynee siis tänäkin jouluna toivoa sukkia joulupukilta, ellen saa itseäni niskasta kiinni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amanda! Joulupukkikin on hyvä, mutta suosittelen, kun sen kerran opettelee ja tekee heti muutamat sukat peräkkäin, niin se on siinä, muistaa aina. Eikä oikeasti ole lainkaan vaikea.

      Poista
  3. kauniit! Villasukat on niin ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sanos muuta, niin on. Ja säärystimet ja tumput ja paidata ja... oikeasti haluaisin pitkästä aikaa neuloa villapaidan, sellaisen simppelin, kun en muuta osaa.

      Poista
  4. Suloiset kuvat ja sukat on kauniit! Viime yönä valvoskellessani kävi mielessä, että säärystimet voisin minäkin neulaista (sukat on liian monimutkainen projekti mulle). Saisinkohan jostain yhden lisätunnin vuorokauteeni ja malttia nukkuakin välillä? Tekisi mieli olla monessa menossa yhtä aikaa, vaikka juuri tässäkin on ihan hyvä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanja :) Vähän sukan neulomista joka päivä tekee terää ja samalla voi katsoa Emmerdalea :) No, eilen koulun penkillä harmaa sukka eteni oikein mukavasti.

      Poista
  5. Oi, ne ovat ihanat! :) Veden värejä toistavina ne käyvät ihan mihin tahansa vuodenaikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos!! Totta, veden värit! Olen jo kulkenut ne jalassa tyytyväisenä, sopivat hyvin punaisten tennareitten kanssa :)

      Poista
  6. Täydelliset ruutuhameen ja räsymaton seurassa. Suloiset. Ja vieläpä polvisukat. Inspiroidun tästä: jospa saisin aikaiseksi polvipituiset sukat. On kyllä edelleen ne säärystimetkin tekemättä...

    Mukavaa neulontaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Olen ihan minä räsymattojen keskellä, polvisukissa :) Ihanaa, että inspiroiduit! Saat varmasti aikaan, jos huiveltasi ehdit. Minä sitten inspiroidun niistä, enkä ikinä osaisi. Kiitos, samoin sulle!

      Poista
  7. Suunnaton käsityöilo, valmistumisilo, ihanaa! Ihanat sukat, toistan tässä nyt kaikkia, mutta ne vaan ovat ihanat.

    Lupiinit, voi että. Tuntuu niin oudolta nyt ajatella lupiineja, kun tuulee niin hulluna, että lintuparvetkin vain heittelehtivät taivaalla hallitsemattomasti. Syystuuli, lupiinilohtu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Kun piiitkästä aikaa saa jotain valmiiksi (onhan täällä toki keskeneräisiä kasoja pitkin poikin), niin se on kyllä ilo. Kiitos paljon, ihana kuulla et on ihanat ;)

      Niinpä, eivät oikein asetu tähän kuvaan nuo lupiinit, niillä on oma aikansa. Lupiinilohtu on hurmaava ajatus!!

      Poista
  8. Suloiset lupiinisukkaset.
    oi,taidan antaa itselleni luvan haaveilla kehäkukkassukkasista.....muutama pieni aurinko jaksaa kukkia kasvimaan reunalla,juttelevat kurpitsoille hyvän tuulen höpinöitä.
    Iloa syyskuun viimeisiin päiviin.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi, kehäkukat on niin kauniita, tykkään hirmusti! Pitäisi ehtiä kuvailemaan niitä, mutta vielä ei ole onnistunut, tuossa lähetllä olisi kyllä paikka missä kuvata. Sinulle myös, tuuli-iloa!

      Poista
  9. Hiphei ja onnea sukille! Minä se vaan jossain kovin salaisessa sieluni sopukassa ajattelen, että ehkä vielä joskus teen sukat. Mutta siihen luultavasti menee vielä monta vuotta aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sukkajuhla! ;) Ne sinun sukat valmistuvat sitten kun on juuri oikea aika.

      Poista
  10. Hyvin soinnut sukkinesi räsymattoon! Nyt iski neuloosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkö vaan! Olen kai itsekin vähän sellainen räsymatto :) Hyvä!! Sama hyvä vaiva täällä!

      Poista