lauantai 17. toukokuuta 2014

Reissu

Viikko meni "Elämäni matkat"-kirjan kasaamisessa.
Oli hyvä reissu.
8 kommenttia:

 1. Hieno kansio! Matkakuvien ja kokemusten kokoaminen yksiin kansiin on hyvä idea. Toivon, että oli antoisa kurssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssi oli tosi hyvä. Kirjan kasaamiseen meni tosin turhan paljon aikaa (oma syy), ja osa matkoista jäi vielä laittamatta, mutta se on mukavaa puuhaa tehdä kotonakin. Oivalsin myös, että asioiden kokoaminen on aika terapeuttista. Niin moni asia on jäänyt leväälleen, tämä oli hyvä tapa koota asiat ja retket omassa päässäkin. Olen tyytyväinen, että menin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä, todella. Tärkeää ja antoisaa itselle, sekä ohjauksellisesti sain paljon vinkkejä ja ajatuksia ja hyvää näkökulmaa.

   Poista
 3. Ajatus elämän matkojen kokoamisesta alkoi houkuttaa...
  Mitähän reissuja muistaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain? Minä innostuin suunnattomasti, kun yhtenä aamuna heräsin ja näin matkakuvat silmissäni :) Ja todella, heti en muistanut ollenkaan kaikkia reissuja, vaan pala palalta ja kuva-albumeita ja kuva kasoja selaillen viimein hahmottui matkajanani. Niin, ja sitten vielä se ajatus, että mikä sitten onkaan Matka...

   Poista
 4. Olisin tykännyt tuon tekemisestä. Sain juuri idean: ehkä voin tehdä mielikuvitusalbumin joistakin aivan vieraista kuvista. Kirjoitan niihin seikkailut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkäsin, kovasti. Matkateema oli ihana, juuri mulle nyt sopiva, aluksi kun ajattelin etten jaksa menneissä möyriä :) mutta sitten siitä tulikin hyvä matka.

   Tee ihmeessä, sellaista minäkin aluksi ajattelin, mutta päädyin kuitenkin tässä kohtaa omaan seikkailuuni. Luulen, että jatkan tätä kuitenkin, jossain muussakin muodossa.

   Poista