tiistai 16. heinäkuuta 2013

Soi joka mutkassaKaustisella soi joka mutkassa ja puskassa.
Oli pääesiintyjät ja pelimannit lavoilla,
oli treenejä nurmella ja kulman takana,
oli soittoa ajankuluksi ja seuraksi, samalla kaikkien iloksi.
Eikä kuitenkaan ollut hälyä eikä liikaa ääntä,
kenenkään soitto ei häirinnyt toisten musisointia.


Voi että miten tykkäsinkään 
juuri siitä tunnelmasta 
ja siinä mukana olemisesta.10 kommenttia:

 1. Jännä juttu, mutta minä olen aina ajatellut, että joskus vielä menen sinne Kaustisille katsomaan pelimanneja. Suomessa on paljon muitakin kesäfestareita, joille haluaisin joskus vielä osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, olen pitkään haikaillut Kaustiselle. Nyt toteutui omien pelimannien voimalla ja varma on, että ei jäänyt viimeiseksi kerraksi. Todella miellyttävä tapahtuma. Sopiva tällaiselle keski-ikäiselle, joka kaipaa rauhaisaa tunnelmaa ja hyvää henkeä.

   Poista
 2. Samoin olen ajatellut minäkin, kuin Kirjailijatar. Valitettavasti en saisi miestäni mukaan, mutta toivossa on, että vielä joskus...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kesäksi laitat kalenteriin ja lähdet vaikka hyvän ystävän kanssa :) Me merkattiin ensi kesälle jo, saa nähdä saako bändi keikkoja, mutta mennään joka tapauksessa.

   Poista
 3. Minua vähän harmitti ettei tyttöni halunnut lähteä Kalevalaisten-kanteleporukkansa kanssa esiintymismatkalle Kaustisille. Olisin ollut hyvin valmis huoltojoukoiksi. Toivon, että tämä ei-pakottava linja esiintymisiin muuttuu vielä positiiviseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oioi, uskon, että harmitti. Huoltojoukkoina on kiva olla :) Kyllä, pakottamalla ei hyvä tule. Toisaalta, vahvasti houkuttelemalla voisi saada ylittämään kynnyksen...toimi meillä tytön kanssa, jolla oli kilpailukynnys ihan huima.

   Poista
 4. Täällä sama ääni viulussa: haluaisin kovasti Kaustisille kuulemaan kansanmusiikkia. Se on kai vain laitettava tiukasti kalenteriin. Niin paljon hyviä tapahtumia heinäkuussa, ettei tiedä, minne ryntäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, on niin paljon muutakin. Tää kolahti mulle nyt tosi kovin, oli juuri sellaista oikeanlaista lomailua ja oleilua, hyvä tunnelma.

   Poista
 5. what a fun music festival.
  yes, try mint ice, it is very soothing.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, it was very fun! My mint ice are in freezer :)

   Poista