torstai 27. kesäkuuta 2013

Metsämansikkakin
Parvekkeella kasvaa tomaatti, ruiskaunokki ja basilika.
Ruusupapu, minttu, pelargoniat.
Tuoksuherne, samettiruusu ja metsämansikkakin. 
Ihmettelen joka päivä sitä, että ovat hengissä,
hyvinvoivia ja suuntakin on kasvava. 
ARVONTA! LOTTERY! 333!

14 kommenttia:

 1. Kasvun ihme. Muistan, kuinka jo lapsena kiersin mummin kasvimaata ja puutarhaa seuraten kasvien kasvua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se kasvu ihme ja erityisesti mun hoidossa! Olen aina tykännyt kukkien laitosta jne. ja ollut puutarhamyymälässäkin töissä aikoinaan, mutta jotenkin rehevyys on pysynyt istutuksistani kaukana. Nyt näyttää hyvältä :)

   Poista
 2. En ihmettele, että sinun parvekkeellasi kasvit viihtyvät. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivon niin, että tänä kesänä jaksaisivat ja oikeasti viihtyisivät. Hyvältä näyttää tähän asti! Iloitsen päivittäin!

   Poista
 3. Voi miten hienot kuvat, jotenkin salaperäiset!

  Ei kasva meillä noin montaa kasvia, vaikka on aika iso piha kyseessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla :) Salaperäinen kuulostaa hyvältä:)

   Jos meillä olisi iso piha, se olisi villinä luonnonkukista ja kaikesta! Olisin surkea pihan pitäjä. Toisaalta...rakastan villejä, luonnonmukaisia alueita, että ehkä se olisi ihan tarkoituksenmukaista ja silloin täydellistä niin! :D Parvekkeellekin haluaisin voikukat, lemmikit ja hiirenvirnat. Ensi kesäksi!

   Poista
 4. Ai kun tykkään näistä kuvista.

  Saa nähdä, mitä minun kasveille on parvekkeella tapahtunut, kun palaamme kotiin. Tuskin ovat hengissä, mutta mahtavaa, että sun kukat kukoistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, että tykkäät :) Niitä oli kiva aamutuimaan kuvailla (oi loma, mihin onkaan aikaa!).

   No on mahtavaa, vielä ainakin näin. Me ollaan heinäkuussa yksi viikko pois kotoa ja jo ehdin surra et miten käy...taidan kysyä naapurin rouvalta kasteluapua. Toivon sun parvekkeelle mahdollisuutta tekohengitykseen!

   Poista
 5. Heippati Satuseni... tulin kyselemään tänne, että oletko käynyt utsimassa Hamkiin valitut? Sieltä saattaa löytyä yksi tuttu nimi! Terveisiä onnesta ja hämmästyksestä ymmyrkäiseltä ihimiseltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sinä ihana siellä! Tiesinhän, että pääset!! Sanoinhan sitä! :) Hirmusti paljon onnea, olen tosi iloinen puolestasi!! Se on sitten treffit jossain saumassa Hämeenlinnassa! Kivaa!! Nauti voittaja-fiiliksestä, olet ansainnut sen!

   Poista
 6. Ihanat haaveelliset ja herkät kuvat...

  VastaaPoista
 7. yes yes! beautiful! and your mirror so so lovely too. the days of this summer is such a gift. never to forget. I´m getting into it now me too. always loving your pictures and words. wishing of a wonderful weekend..

  hugs through summer, Lycke

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket, Lycke! :) The mirror is from my daughters doll's house and she had a play in balcony's table. She of course forgot all the play stuff to the table and when I saw them in the morning, I remembered you and your mirrors...so I tried with that little one and was very happy about the photos :) So, you inspired me with your photos very much, thanks a lot!

   This is so charming time of year, let's enjoy! Hugs to you too :)

   Poista