lauantai 5. tammikuuta 2013

Lumet
Viikko sitten oli vielä lumet.


Mies kävi hiihtämässä, minä upposin hankeen.
Sain viime hetkillä talven kuviksi,
ennen kuin se suli kokonaan pois. 


En odota mitään.
En kesää, en valmiita asioita, en huomista päivää.
Tässä on hyvä, juuri nyt, kaiken keskellä.


Ja lumetkin palaavat varmasti.  
Kun on taas lumien aika.   3 kommenttia:

 1. Vauhdilla meni 50cm:n lumet uudenvuoden sateissa, onneksi vielä jäi kerros maahan valoisuudeeksi.
  Hyvä että sinulla on hyvä hetki. Lomalla tuli paljon vain oltua juuri hetkessä. Nyt hieman odotaan voimia itselleni, jotka ovat kummasti kadonnonneet jonnekkin...
  Haahtelan lumipäiväkirja oli varmaankin hyvä? ja lukea näin lumiaikaan, ihania tekstejä hänellä. Luen varmasti lisää (2kirjaa olen lukenut)
  Hyviä hetkiä sinulle lisää:)

  VastaaPoista
 2. Johki! Meillä jäi vain laikkuja, ja ne toiset laikut on vihreitä... Kiitos, juu, nyt tuntuu hyvältä hetkeltä :) Olen saanut taas opinnoista vähän kiinni, se auttaa paljon, keskeneräiset ovat niin kalvavia (vaikka niitä on siis yhä hurja pino). Lomahetket ovat aarteita, niin tärkeitä. Kadonneet voimat kurjia, tiedän miltä tuntuu. Mä olen kaivanut kävelysauvat esiin ja ollan miehen kanssa tehty lenkkejä, niistä olen saanut taas uutta virtaa. Toivottavasti sun voimat putkahtavat esiin, ehkä aurinko voisi vilahtaa ja antaa energiaa?

  Tykkäsin kyllä Lumipäiväkirjasta kovasti, Haahtela on hurmaava. Perhoskerääjä on kyllä ollut ehdoton paras, tosin se oli eka mitä häneltä luin ja rakastuin oitis, sekin voi vaikuttaa. Mitä sinä olet lukenut häneltä? Entä joko sait Viimeiset vieraat käsiisi? Kerrothan sitten mitä pidit!

  Kiitos kun kävit juttelemasssa täällä. Ihanaa sunnuntaita, jos tämä olisikin sulle se voimapäivä, ehkä sulkakynäkin alkaa kuiskailla sanoja korvaasi...

  VastaaPoista
 3. Perhoskerääjän luin myös ensimmäiseksi ja sitten Tule risteykseen seitsemältä. Kummastakin tykkäsin! Eilen ostin alesta (4,95€) Katoamispisteen, ei ehkä yllä edellisten tunnelmaan, mutta katsotaan... En ole vielä saanut Viimeisiä vieraita, mutta nyt täytyy mennä ulos voimien keruuseen :)

  VastaaPoista