maanantai 17. joulukuuta 2012

Näen jo


Vilinää vilskettä tässä vielä.
Mutta näen jo sohvan nurkan, kirjan,
juustot ja sherryn, kynttilän valon.
Tunnen kuusen tuoksunkin.


Kun katson tämän kaiken yli. 


 
 10 kommenttia:

 1. Ihanaa, katsoa kaiken yli, ehkä teen niin aattona(kin)!

  VastaaPoista
 2. that lovely things looking forward too. sounded so wonderful! I´m dreaming of having some little time learning to knit again, reading a good book, eating chocolate from a box (smiles) taking in the tree tonight I´m thinking..still lots to do here also, always something more that turns up. was so happy for your words. hugs and kisses to you towards Christmas..
  ~Lycke

  VastaaPoista
 3. Voi ihana sinä, minäkin sain tästä inspiraatiota yrittää jo nähdä. Vielä on tietokoneen ruutu ja monta koulutehtävää välissä, mutta kuusen tuoksu kyllä tuntuu jo kun oikein yritän. Kiitos!

  Leena

  VastaaPoista
 4. Odotan niin rauhaisia pyhiä, hyvin katsottu :) Aloitan kirjan, jännään saanko kirjasto varauksen.. Kuusen tuoksu tulvahti juuri meidän ovesta sisään, yllättävän aikaisin tänä vuonna. Voi hyvin!

  VastaaPoista
 5. Kuusi, joulurauha, joulun tuoksut ja joulumusiikki... ne ovat kovin tärkeitä myös minulle. ..mutta, on tuo lapsuuden elämänilo, vilske, aitous ja vilinä myös jotenkin suloista ja ihanaa. Elämä on siinä juuri nyt.

  VastaaPoista
 6. Vianna! :) Niin välillä tuntuu, että odottaa juuri sitä, kun kaikki on ohi, hiljaisuutta ja rauhaa. Minä katson lähinnä nyt arjen yli siihen hetkeen, että saa kotiutua kunnolla, pesiytyä ja laittaa yhdessä kaiken valmiiksi ja sitten rauhoittua.

  Lycke! Oi I wish you find time to knit! Did you take the tree in? We do that on Saturday :) And I'm happy always for your words, thanks you :)

  VastaaPoista
 7. nurkassa! Ole hyvä, kiitos :) ja ihana sinäpä :) Juuri tuo, että vielä monta asiaa välissä, ei meinaisi enää jaksaa, mutta pinnistellään. Halaus!

  Johki! Kiitos :) Terävä katse :D Ihanaa, mäkin haluaisn jo nyt kuusen tänne, on vaan vielä vähän sekaista...lauantaina sitten. Minkä kirjan aloitit?

  Ninnu! Niin se on ja sitä seuratessa kyllä muistaa mitä oikea ilo on. Tää muu arkivilinä tässä väsyttää jo, mutta kolme päivää enää :)

  VastaaPoista
 8. Sain eilen varauksen saapumisilmoituksen, juuri sopivasti joulunpyhiksi! Finlandia palkitun U-L Lundberg JÄÄ (varasin sen hieman ennemmin kun siitä tuli palkittu)

  VastaaPoista
 9. satu satusein,
  kiitos sinulle suloinen ihminen, tästä vuodesta, runollisuudesta
  ja myötätunnosta!
  sitä joulujen joulua ja unelmatorttuista uutta vuotta toivotan!
  ison rutistuksen kera :)

  VastaaPoista
 10. Johki! Voi Jää! Olen sitä katsellut, että pitäisi lukea, tykkään kannesta :) Taidan tehdä varauksen siitäkin. Pari kirjaa odottaa hakua.

  Ritva! IHana olet sinä. Kiitos kultainen! Unelmatorttu :D kerron sulle joskus pienen tarinan unelmatortusta :) Sinulle myös ihanaa joulua, kaikkea hyvää, lempeää, onnellista!

  VastaaPoista