tiistai 14. helmikuuta 2012

Kulkija

helmikuuun jäillä,
varmasti matkalla ystävän luo.


Suloista, ystävällistä päivää, toivon!

8 kommenttia:

 1. Voi ihana kulkija! Aloin heti miettiä, millaisen ystän hän kohtaa ja miten vaikkapa juovat teetä punaisessa tuvassa ja keskustelevat juuri niistä asioista, joista ystävän kanssa keskustellaan - suurista tai ihan arkisista.

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Mikä kuva!!! Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä tilannekuva!
  Hyvää ystävänpäivää!
  Helinä

  VastaaPoista
 4. Mukavaa ystävänpäivän iltaa! Täällä käyn kyllä edelleen, mutta olen tullut laiskaksi viestin jättäjäksi. Tykkään kuvista aina vaan!

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää ja ystävällistä päivää!
  Oli sopiva hetki ja ehdin lukea monta tekstiä alaspäin. Kauniita, hengittäviä tekstejä, sellaisia joita ilo lukea.

  VastaaPoista
 6. Ainakin sinun suloiset sanasi olivat olleet matkalla luokseni Riihipirtiin, mistä ne juuri luin. Kajastivat valoa hämärääni, kiitos sinä suloinen.
  Tänään olen hiihtänyt posket punaisiksi oppijoiden kanssa eväsreppu selässä. Tutkinut metsän salaisia juttuja ja ihmetellyt ovatko nämä kävyt niitä porkkanoita vai noita nakkeja. :) Lapset on huisin ihania. Nyt väsyttää. Ja huoli rapsuttaa leuan alla. Kohta soitan pojalle. Itkuhan siinä taas tulee, mutta hiljalleen kyyneleet kuivuvat kevään jakaessa enemmän valoa ja lisää lupauksia.
  Voi hyvin♥

  VastaaPoista
 7. Katja! Niin, luulen, että se meni juuri niin :)

  Lissu! Kiitos! Olin onnekas.

  Helinä! Eikö, hyvää tuuria!

  elina! Ihana, että käyt, kiva kuulla. Mäkin aina välillä siellä luonasi, ja täytyypä pian tulla taas! Oi, kiva kuulla, että tykkäät kuviasta, lämmittää!

  Merruli! Voi että, miten kauniisti sanot, hengittäviä tekstejä, oih! Olipa todella tarpeellinen tieto tämä tuntemuksesi, kiitän kovasti!

  Tanja! Olet :)

  tinttarus! Eväsreppuhiihto kuulostaa siltä, että minäkin voisin kaivaa sukset esiin, houkuttelevaa!!! Toivottavasti puhelussa oli myös ilohetkiä, voi että, ajattelen sua!

  VastaaPoista