sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Viikonlopun jäljiltäsekasotku
niskajumi
rutikuivat kädet
jääkylmät jalat
pöllö ilman siipiä
pää ilman ajatuksiaToive: selkenevää
 

5 kommenttia:

 1. Mutta silti näyttää niin kivalta! Minä tein kerran tuollaisista aineksista lampaan. Sen villa tehtiin valkosipulipuristimella...

  Saadaanhan sitten nähdä lopputulos? :)

  VastaaPoista
 2. Anna V! Heissan, yritin käydä kommentoimassa luonasi, muttei onnistunut, blogger ei päästä vaan sekoilee taas...plääh sillekin!

  Villaa lampaalle valkosipulinpuristimella, hauskaa! Tytöt ovat muovailuvahasta puristaneet hiuksia samaisella vempeleellä, eikä sillä ole sen jälkeen valkosipulia puristeltu :D Se pöllö tulee huovutuksena, savesta väänsin simpukanpalasta, mistä tuli valitettavasti ankan räpylä. Ei ollut mun viikonloppu, ei. :D Mä en ole ihan varma voinko täällä esitellä sitä räpylää...

  VastaaPoista
 3. Pöllö ilman siipiä :) En haluaisi olla sellainen, mutta eiköhän pöllö vielä siivet saa.

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosiaan mukavalta! Olisi hauskaa päästä tekemään savijuttuja tuollaisilla välineillä.

  Ja jos pää onkin tyhjä ajatuksista, niin pian kaikki mietteet palaavat! Toivottavasti myös jalat alkavat olla lämpimät. :)

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar! Kyllä se saa, kun on sen aika. Enkä taas pääse sinunkaan blogisi kommentointiosastoon...että sapettaa.

  Katja! Jalat ovat tässä lämmenneet ja ainakin yksi ajatus on jo päässä taas, että kyllä tästä nousen :) Savihommat on oikeasti tosi kivoja!

  VastaaPoista