tiistai 31. tammikuuta 2012

Oranssi mylly


valokylpy
ja paukkupakkanen
 

6 kommenttia:

 1. Ja värikylpy myös tuo oranssi, vau :) Tekee hyvää. Tänään työkaveri ehdotti pinkkiä väriä. Tuli huikea olo. Tarvitaan valoa ja väriä, kuten vihreä pyöräkin.

  VastaaPoista
 2. Vitsit kun mahtavat kuvat! Täynnä valoa, vau. Tämä tekee minullekin hyvää, kun olen hytissyt ja raivonnut. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Iiks timantteja... kerro heti miten saat ne noin säihkymään! ;)

  VastaaPoista
 4. himalainen! Tiedätkö, olen salaa haaveillut pinkistä matosta vessaan... :D Kyllä, nyt tarvitaan kaikkea tuota energiaa ja piristystä tuomaan. Oranssi-vihreä yhdistelmä houkuttelee myös. Sellainen Peppi Pitkätossu-fiilis olisi kaikinpuolin nyt just tänne paikallaan.

  Kirjailijatar! Ole hyvä:) Eilen oli aika valopäivä, yritän saada sen menemään päähäni asti, valokylpy olisi tarpeen ajatuksille. Pääsin kommentoimaan sinne sulle, mutta en nähnyt jäikö kommentti, sen jälkeen en taas pääsytkään läpi. Kyllä on kummallista.

  Päivikki! Hei :) Mä en saa just nyt mitään säihkymään, mutta nuo säihkyivät ihan ilman pyyntöä, lahjana. Voi hyvin!

  VastaaPoista
 5. Hienot kuvat! Juu, oranssia on mukava katsella juuri nyt. Jospa sitä tässä tekisikin jotain oranssista, vaikkapa muhkea oranssi kaulaliina voisi olla kiva laittaa kaulaan :)

  VastaaPoista
 6. virkattu lintu! Sanos muuta, olisikin aika ihana kaulassa, sellainen oranssi aurinko :)Kiitos. Ja sain inspiraation sinun värikkäästä tyynystä...kiitos siitäkin :)

  VastaaPoista