tiistai 8. marraskuuta 2011

Hetket


voivat olla hitaita, soljuvia, 
sellaisia, että erottaa kaikki sävyt, 
kuulee äänet, huomaa jokaisen vivahteen,
minkä hetki tarjoaa.

Tai sitten hetket voivat olla 
täyttä enterprisea (tunnetaan nykyään kehränä).
Ihan tajutonta kyytiä,
tukka suorana menoa
ilman minkäänlaista älyllistä havaintoa mistään,
niin, että lopulta on ihan sekaisin
ja lähes yrjön partaalla.

Molempia kai tarvitaan.
Väsähtänyt paino sanalla kai.

Ihanuutta on nuo korvikset,
Piharatamot nimeltään.
Tilasin ne Ilonalta,
joka tietää, mistä kukkaistytöt tykkäävät.
Näyttivät puodissa ihan mun koruilta
ja oikeassa olin!
Nyt mulla keikkuu ihan oikeat Piharatamot korvissa,
niitten kanssa voin näyttää
enterpriselle pitkää nenää.
Kiitos Ilona, tykkään niin!


6 kommenttia:

 1. Ensimmäinen vangitsi katseeni viipymään pitkään tuossa pehmeyden pyörteessä.Toista teki mieli koskettaa. Kolmannet on kivat, minäkin tykkään. Piharatamot kuulostavatkin kivoilta. Iloisia keikahteluja!Toivottavasti ihan ilman sensortin enterprisea, joka ihan yökyttää ja pistää tukan sille putkelle. Lempeitä oloja sulle sinne! Meillä 10vee poikanen sairastaa nyt.

  VastaaPoista
 2. Huisin kauniin kuvan olet luomuksistani ottanut. Piti ihan hieraista silmiä, että voiko jokin minun tekemäni saada näyttämään jotenkin noin eteeriseltä. Olen niin kovin iloinen, että onnistuin aivan sattumalta tekemään Satun näköiset korvikset!

  Tämä merkintä oli loistava itsetunnon nostatus, kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Oi sinä olet täällä! Hassua, kun ihmiset muuttaa :) Piharatamot korvissa kuulostaa juuri hyvältä. Kivaa vastapainoa tuolle kiireelle, joka on täälläkin ollut koko syksyn kestänyt vaiva. Taidan mennä kohta lakkoon.

  VastaaPoista
 4. Sumussa ei aina huomaa, että kaikki selkiytyy, pikkuhiljaa. Mihinkäs kiire täällä, ei elämä valmiiksi tule. Voimahaleja ja odottavaa mieltä!

  VastaaPoista
 5. Ihania hempeitä sävyjä kuvissasi :) Eka on wau!

  VastaaPoista
 6. tinttarus! Parantumista sinne! Taudit sotkevat kaiken nyt, ainakin täällä, plääh. Kyllä aika menoa on ollut tämä viikko, että kyllä vähän huono olo pukkaa. Ehkä tämä tästä.

  Ilona! :) Ole hyvä vaan, sä olet taitava. Ja kyllä, onnistuit sattumalta juuri satumaiset piharatamot luomaan :) Halaus!

  Kirjailijatar! Lakko on täälläkin liki, hoh. Tuli yhtäkkinen tarve muutokselle, sivukujille. Jäin kiinni sinne Dubliniin. Takin taskussa kulkee vieläkin pieni karttakirja :) Täällä leikin olevani siellä.

  Vilukissi! IHANA KUULLA SUSTA!! Olet kyllä oikeassa, niinhän se menee. Epätietoisuus on vaan tuskaa ja stressaa huomattavasti enemmän, mitä pää edes tajuaa. Selkenevää odotellen. Halaus!!

  Hanna! Oi kiitos! Ilahdutit nyt tosi kovasti! Hih!

  VastaaPoista