tiistai 10. heinäkuuta 2018

Päivät toisaalla


Pitäisi pakata. Huomenna lähdemme kohden kesän onnellisimpia päiviä. Irtiotto ja päivät toisaalla tulevat tarpeeseen. Sää ja musiikkitarjonta siellä lupaavat parastaan, tuttu majapaikka rantoineen huhuilee jo luokseen. Onpa ihana lähteä!

Olen ollut vuoronperään ahkera ja laiska, hakenut tasapainoa näiden välillä. Projektit ovat tuottaneet jo tulostakin, muutaman kassin ja pussin verran. Miehen paidasta ja äidin pussilakanasta tehdyt kassit lähtevät reissuun mukaan. Isompaan mahtuu hyvin pyyheliinat, lakanat yms. kookkaat kamppeet, pienempi ja kevyempi saa toimia kässäkassina tällä reissulla. 

Luin ihastuttavan kirjan, Daniel Besace: Valtameri. Se teki vaikutuksen, oli kaunis ja teki yhdestä laiskasta päivästäni ajattoman ja sykähdyttävän. Kirjoitin motivaatiokirjeen, oli ihanaa kirjoittaa sellainen. Eikä se ollut itselleni vaikka itsestäni kirjoitinkin. Olen koukussa farkun virkkaamiseen. Ja Camilla Läckbergin dekkareihin. Herään yölläkin lukemaan. Olen koukussa myös Rocky Roadiin (tehdään itse tyttären kanssa; maito- ja valkosuklaata, lakuja, vaahtokarkkeja ja Marie-keksejä). 

Ai niin, se pakkaaminen. Okei. Luen vaan eka pari sivua...


 


8 kommenttia:

 1. Hienot kassit! Oikein ihanaa irtiottoa ja kauniita kesäpäiviä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos paljon! Oli mukava irtiotto, upeat aurnkopäivät! Kiitos sinulle käynnistä!

   Poista
 2. Mukavaa matkaa!
  Ihana tuo pussilakanasta tehty kassi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, oli hyvä reissu! Ja eikö ole ihana kangas, sitä on onneksi vielä paljon jemmassa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tykkään myös! Matka oli onnistunut!

   Poista