torstai 7. heinäkuuta 2016

Kohtaamisia kesässä - kauneus piiloissa
Kuljeskelu rauhassa antaa tilaisuuden kohdata kauneutta, piiloissakin. On tilaisuus kurkistella pihoihin ja ikkunoista sisään, ihan vaan häiritsemättä, pikkuisen. On aikaa huomata yksityiskohtia, varjoista ja valoistakin, aikaa pysähtyä ja huomata piiloja, löytää niiden sisältämä kaunis. 

Arkinen elämä ei aina ehdi antaa näitä tilaisuuksia, vaikka juuri nyt tuntuukin, että kauneuden kohtaaminen, sen löytäminen on ihan elinehto. Ehkä kesäaika onkin kauneuden keräämisen aikaa, kauneusvaraston täyttämisen aikaa. Etsin sitä siis piiloistakin.

17 kommenttia:

 1. Kesällä ajalle on aikaa ja se on ihana asia. Kaunis kuva.

  VastaaPoista
 2. Totisesti, tärkeä asia. Kyllähän sitä arjessakin löytyy, aikakoloja ja kauneutta, muinakin vuodenaikoina, mutta kesällä se on jotenkin erilaista, huomattavan suurta. Kiitos Ninnu!

  VastaaPoista
 3. Kesäaika todellakin on värikauneuden keräämisen aikaa -varastoon!
  Onhan talvikin usein kaunis, mutta värit puuttuvat...
  Kesä saa jopa anteeksi nämä viileät, sateiset päivänsä.Värikylläisyys ja kauneus ovat kuitenkin niin tuossa "iholla".Ja piiloistakin sitä löytää lisää! :)
  Kauniin salaperäinen kuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo värikylläisyys. Ja kaiken läheisyys, katseen päässä. Kiitos sinulle!

   Poista
 4. Juuri tuota minäkin rakastan!
  Tämän kesän kuitenkin kerään pieniä hymyjä, oman tahdon harjoittelua, nopeita pieniä askeleita ja luottavaista painautumista syliin.
  Keräillään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on siellä ihan parhaat keräilykohteet :)

   Poista
 5. Minäkin olen kurkistellut pihoihin ja ikkunoista sisään, kerännyt kauneutta, täyttänyt sieluani sillä, hurahtanut kesän kukkasiin enemmän kuin ikinä. Ehkä se on alitajuista varautumista siihen, että syksyllä palaan vähitellen työelämään. Jos aikaa kurkkimisille on sitten vähemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, varastoida kannattaa. Sitten arjessa on mistä ammentaa. Vaikka sitten on niinkin, että ne arkiset hetket, jolloin ehtii kurkistella ja huomata, ne vasta ovatkin erityisen tärkeitä ja merkityksellisiä!

   Poista
 6. Tämä kuva. Pysäyttävä.

  Siinä on kaikki. Verhokin.

  Tärkeä teksti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona. Minäkin pysähdyin tuon ääreen, oli ihan pakko.

   Poista
 7. Minullekin tuo kauneuden etsiminen ja löytäminen on elinehto. Enkä minäkään tässä tarkoita mitään rikkauksia tai hulppeita kartanoita tai ulkomaan reissuja. Vaan sitä arkista kauneutta, mitä aina on on kyllä löydettävissä, jos vain on aikaa pysähtyä ja nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, vaatii sen ajan ja pysähtymisen, ja myös huomaamisen halun. Onneksi arjessakin on tilaisuuksia sille, erilaisia, mutta ehkä jopa erityisen merkityksellisiä silloin, kun aikaa ja hetkiä on harvemmin.

   Poista
 8. Hyvä kirjoitus! Minusta se on mysteeri. Tämä kurkistelu ja se että tietää että löytää.

  VastaaPoista
 9. Kauneudesta ammentaminen on täälläkin elinehto. Lomavapaus suo nyt otollista tankkaamista, mitä arjen pyörteissä jää usein kaipaamaan. Joten nyt etsitään, löydetään, pysähdytään ja ammennetaan!

  Hurmaava kuva♥

  VastaaPoista