torstai 9. kesäkuuta 2016

Syviin vesiinNyt on niin, että tällä tytöllä on airot hukassa. Ei pääse eteenpäin eikä irti oikein mistään. Arkiväsymys ja tympäännys vellovat ajatuksissa, öisin vilkkaat unet pitävät valppaina ja tekevät puolet päivistäkin epätodellisen raskaiksi. Eräskin yö meni roikkuen valtamerilaivan laidalla, en uskaltanut hypätä rantaveteen vaikka kaikki kehottivat, sen sijaan jatkoin laivan mukana matkaa kauas ulapalle, syviin vesiin, koko ajan laidalla roikkuen. Ei siis mikään ihme, että hartit ja selkä ovat nyt pahassa jumissa. Ensiapuna kävin hierojalla, ja varasin jo seuraavankin ajan, pakko ennakoida, sillä luulen että näitä roikkumisia tulee vielä lisää.  

18 kommenttia:

 1. Minua ei hevillä saa vesiin, ei ranta eikä syvempiin. Halauksia sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) joskus noista syvemmistä vesistä ei edes kysellä, sinne vaan joutuu... Kiitos Katja!

   Poista
 2. Voivoi, kuulostaa tosi rankalta yöltä. Tuo uni toi etäisesti mieleen viime yön uneni, johon liittyi myös jotain todella uhkaavaa ja vaarallista, mutta en saa sitä palautettua enää mieleeni. Niin käy yleensä aina, unohdan unet, kun siirryn päivämaailmaan. Toivottavasti hieroja auttaa ja saisit nukuttua ja ne airotkin löytyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka yö jotakin... Stressistä kertoo tämä kaikki. Mulla unet jäävät vahvasti vaikuttamaan päivämaailmaankin, ja silloin olen kyllä aika puhki, kuten nyt. Jännä juttu, sitten taas on aikoja, että yöt menevät kaikessa rauhassa, pitkäänkin. Nyt on paljon meneillään, voi voi. Airot löytynevät ajallaan.

   Poista
 3. Joskus vaan on kausia, jolloin kaikki tuntuu uuvuttavalta ja mikään ei oikein innosta. Onneksi ne ei kestä loputtomasti, usein jo tietoisuus, että jotain parempaa on kohta pakko olla tulossa, auttaa.
  Toivottavasti pääset jo pian sieltä syvistä vesistä matalikolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ja kyllä, tietoisuus toisenlaisesta auttaa. Sitten on paljon sellaista, mikä jäytää ja huolettaa, mihin ei oikein voi itse vaikuttaa, vaikka yrittääkin pysyä rauhallisena. Sitten iskevät unet ja jatkuva väsymys. Kiitos, täällä kauhotaan :)

   Poista
 4. Unessa ihminen työstää asioita...jotakin varmasti tuokin uni tarkoittaa.

  VastaaPoista
 5. Tiedän tuon tunteen, hyvin tuttu minulle. Tsemppiä ja voimia!

  VastaaPoista
 6. Vaikka en ao. unia näe, niin tunne on tuttu... Toukokuun aurinko ja luonnon herääminen antoi niin paljon energiaa, mutta nyt tarvittais sitä lisää. Voimaa ja rauhaa Satu! ja kesälomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, energiaa tarvitaan totisesti. Liian paljon tässä menossa, sellaista ajateltavaa ja huolehdittavaa, että jaksu on vähissä. Kiitos Ninnu! Rauha ja mielenrauha hakusessa, toivon, että lomalla löytyy.

   Poista
 7. Jokainen päivä tuo mukanaan hyviä ja iloisia asioita. Viimeksi, kun minulla oli tuollainen kuvaamasi vaihe, päätin joka aamu, että nyt huomaan pienet ilon ja onnistumisen hetket ja pidän niitä aarteenani. Eihän se aina onnistunut, mutta välillä onnistui!
  Kuvasi ovat hyvin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, totta se on. Ja se, että välilläkin onnistuu, on tosi iso asia. Kiitos paljon Seija!

   Poista
 8. Kamala uni! Hyvä, että menit hierottavaksi ja lomakin taitaa nyt auttaa. Tuo on niin tuttua, että unimaailmaankin lonkeroi päivän väsyt ja ärryt. Ja kaikki on niin isolla volyymillä unissakin, niin kuin ei pienempi riittäisi. Minä näin taannoin karseaa unta, jossa esikoinen paiskasi minut maahan, liuin alamäkeä kasvot asfalttia raapien. Hyi kamala. Ja jotenkin ihan yhtäkkiä voi tuuli kääntyä, hetkessä, unissa ja valveella. Nyt sitten rannoilla kuljeskelujen ja yhden kokopäiväisen yöpaidassa oleilun jälkeen jälkeen olen unissa(kin) ihan muissa tunnelmissa, paljon ihan naurettavaa ja höpöä, kaikea ihan teiniaikaista, joista riittää huvia pitkälle päivään. Toivon sellaista sinullekin, naurua myös, kyllä sitä tulee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, tosi kamala, värisyttää vieläkin. Nyt olen nukkunut pari yötä levollisemmin, loma :) Kaikenlaiset huolet täällä nyt valtaavat liikaa ajatustilaa, päivin ja öin. Mutta kyllä, hyvää tulee, kiitos Katja :)

   Poista