torstai 30. kesäkuuta 2016

Kohtaamisia kesässä - Kuin vanha ystävä
Kävimme miehen kanssa Helsingissä kävelyllä. Oli kuin olisin kohdannut vanhan ystävän, sillä oli merituuli, tutut maisemat, rantaviiva ja moneen kertaan kävellyt tiet. Kuin silloin joskus, nuorena tyttönä. 

Kävi myös niin, että istuskellessamme viihtyisällä sisäpihalla, rauhassa kaupungin hälinältä, pihaan käveli yllättäen ihan oikea vanha ystävä, niiltä samoilta vanhoilta nuoren tytön ajoilta. Ihmeellistä, kaikki vuodet välissä ja silti melkein ihan kuin silloin ennen. 

Toisinaan reitit ovat sattumalta samoja, toisinaan reiteillä syntyy ilahduttavia kohtaamisia.
  

7 kommenttia:

 1. Oi Helsinki. Jännittävää ja ilahduttavia, nämä kohtaamiset. :-) Mulle kävi viimeviikkoista Helsingin-reissua järjestellessä niin, että kohtasin erään teiniajan kaverini, jota en ole nähnyt noin 25 vuoteen. Nauratti kun ajattelin että aivan tuore kohtaaminen (eräs mies siis) johti tuohon uudelleentapaamiseen. :-)

  Helsingissä en ole koskaan asunut, enkä aikaa viettänyt. Kuljettiin pitkin rantoja, kierrettiin oikeastaan keskustan rannat. En ollut sellaisilla reiteillä ennen ollut. Paikoitellen tuli ihan uutta mielikuvaa kaupungista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsinki on ihana. Mä olen syntynyt naapurissa, Keravalla ja asunut siellä koko lapsuuteni ja nuoruuteni. Helsingissä opiskelin Torkkelin kuvataidelukiossa.

   Mekin mentiin pitkin rantoja, meren vieressä, oli hienot maisemat. Hyvä kohtaaminen sekä kaupungin että vanhan ystävän kanssa.

   Poista
  2. Hauskaa saada tietää tämä sinusta. :-) Mulla oli joskus kavereita Keravalta. Nyt toit heidät mieleen. :-)

   Poista
 2. Upeat kuvat, ihana tunnelma! (arvaa mitä kaupunkia koskee mun päivitys :-)? [meillä taitaa olla loma :-D] Helsinki ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu! Kuvasin itseasiassa tosi vähän tuona päivänä, voisin lähteä uudestaan kuvausretkelle:) Loma ja Helsinki on mainio yhdistelmä!

   Poista
 3. On hauska kävellä rauhassa kaupungissa, joka on itselle hyvin tuttu, mutta jota ei ole 'tavannut' pitkään aikaan. Minulle näin kävi viime keväänä Kajaanissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, nähdä pitkästä aikaa ihan tuttuja kulmia, uusin silmin. Kajaanin olen kohdannut vain kerran, eräänä talvena muutaman päivän ajan, juuri tuon Helsingissä kohdatun ystävän luona :)

   Poista