keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Asioita tapahtuu
































Uuvuttavan vinkumisen ja uikutuksen keskellä havahduin muutamaan tosiasiaan. Asioita tapahtuu. Kaikenlaista on meneillään. Olen oikealla suunnalla. Pieni on tärkeää, sillä se saattaa kasvaa, jos sille antaa mahdollisuuden. On hyvä kohottaa omassa mielessä vähäinenkin korkeuksiin, sen sijaan että koko ajan mollaa itseään siitä, ettei heti kykene suuriin tekoihin. Piste.

Havahtumisen aikoihin kohtasin kengät. Ihan huikeat kengät (jälkikasvu oli jostain syystä toista mieltä, koroissa oli kuulema jotain vikaa). Ihanat jalassa, varmat ja rohkeat. Maksoivat 1,50 e. Kohtasin myös punaisen nojatuolin. Maanantai-iltana työpäivän päätteeksi tämä tyttö huristeli tyytyväisenä autolla kotiin punainen, täydellinen, pikkuinen, söpö 15 euron nojatuoli takaluukussa. Ei hullumpaa. Asioita tapahtuu, kaikki ei ole aina selkeää ja selvää, toisinaan tarvitaan punainen nojatuoli tai varmat kengät yllättämään ja tuomaan iloa, ehkä jopa osoittamaan omalla tavallaan suuntaa tai sitten vain tämän hetken onnea. 

Olen nyt 46 vuotias. Mulla on moniteholasit, vetävät kengät ja lentoliput taskussa. Olen karkkilakossa, kuntojumpassa ja toisinaan hyvin kaukana. Juuri nyt istun punaisessa nojatuolissa ja olen ihan tässä. 



 































18 kommenttia:

  1. Sulla on myös tosi pieni kengännumero ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kolmekasi suurinpiirtein, onko se pieni? Noi oli just sopivat.

      Poista
  2. Peukutus kuntojumpalle ja iälle ja lentolipulle ja vinkumisen ja uikutuksen lopettamiselle ;) Ihan mielttömän ihanat kengät, niistä huokuu just se varmuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos peukusta! :) Mä yritän parhaani, ain ei onnistu, mut vähän kerrallaan. Ja lentolippu, oioi! ;) Se on luksusta! Kiitos, minustakin, kuulen jo kopisevat, varmat askeleet...

      Poista
  3. Nuoriso ei viellä ymmärrä mukavuuden päälle, siksi heistä on noissa koroissa vikaa.....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei totisesti ymmärrä :D Eka kysymys oli sävyltään epätoivoinen "MITKÄ NOI ON?"!

      Poista
  4. YES! Hyvä, Satu! Ties minne nuo kengät sinut vielä vievät, lentolippukin on jo valmiina, hienot, upea löytö. Punainen nojatuoli! Sitähän nyt ehdottomasti kaipaa, istua kaiken sen värilämmön ja -energian sylissä.

    Minä olen ollut vuoden vaihteesta asti (näkymättömässä)karkkilakossa. Syön silti ihan kaikkea, mitä mieli tekee, siis karkkiakin. Lapset kysyvät: "Eikö sun pitänyt olla karkkilakossa?" Vastaan: "Olenkin." Aiempi lakko kesti kolme kuukautta, ja se oli lasten mielestä tosi tylsää (vaikka herkuttelin silloinkin, korvasin karkit kaikilla ihanilla leivonnaisilla, hedelmiäkin söin). Sinulle sisua (ei sitä karkkivesiota), pystyt ihan mihin vain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja :) Kengät vielä yllättävät mut, olen varma siitä! Ja nojatuoli on täysin kissan valloittama, jyrätä täytyy, jos siihen haluaa istahtaa :D

      Heh joo, mun lakkoilut on olleet lyhyitä ja samankaltaisia. Nyt päätin olla ilman karkkia ja suklaata toukokuulle (Salon seiska-juoksutapahtuma silloin) asti. Vielä on mennyt ok, mutta en vältä mitään muita herkkuja, korvikkeita tarvitsen nyt aluksi ainakin. Pikkuhiljaa on sisukas mottoni!

      Poista
  5. Mielikohtani postauksessasi oli tuo: Piste.
    Hyvältä pohdintasi muutenkin kuulostaa.
    Malttamattomana odotan kuvaa punaisesta nojatuolista. T. Toinen punaisen nojatuolin omistaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pisteitä täytyy olla, ainakin olemassa hetken, vaikka sitten katoaisivatkin väsymyksen ja arjen alle... Kiitos Seija. Oi, sullakin! Laitan kyllä kuvan vielä, nyt vaan valoisa kuvausaikaa ei ole ollut.

      Poista
  6. Kuinka tärkeät mukavat ja varmat kengät ovatkaan!Ja pienet oman elämän päätökset, oli se sitten punaisen tuolin ostaminen tai joku muu asia.
    Epämukavat kengät tietävät epämukavaa päivää ja sitä kautta omasta elämästä päivän tuhlausta.
    Järkevämpää omistaa varmat kengät ja tuhlata johonkin mieltä ylentävään. Ihana postaus oli tämä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi tärkeät! Ja päätökset, kyllä, niitä tarvitaan. Kiitos paljon sinulle!

      Poista
  7. Nyt kyllä hymyilyttää. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu, Ilona, minuakin nuo kengät hymyilyttävät.

      Poista