lauantai 1. elokuuta 2015

Tavoittelen


Mullahan on haave. Tai tavoite, päämäärä, miksi sitä sitten haluaakin kutsua. Korennon lennon lisäksi tavoittelen myös pääskysten lentoa. Mulla on onni seurata pääskysiä ja niiden kirmailua parvekkeelta, iltaisin se on aika ihanaa huvia. Tosin silloin, kun yritän saada näitä lentoja kuviksi, silloin tähän huviin tulee eräänlainen hermostunut lisävivahde... ihan kuin ne tietäisivät mitä yritän, ihan kuin ne oikein kiihdyttäisivät juuri kun olen tarkentamassa! Ei mitään saumaa, pelkkiä viuhahduksia, mustia pikkuruisia tuhruläiskiä! Pysyisivät paikoillaan, paljon en vaadi! Edes pieni hetki!! (rauhoitu, tyttö...) Ai niin, se oli se pitkämielisyys... siinä mulla on kyllä vielä paljon harjoittelemista. En paljon edistynyt loman aikana, mutta en totisesti vielä luovuta, en. 


Ja on mulla sentään jo tällainen, edes jotakin. Alku. 

(tämän tekstin voi tulkita myös niin kuin puhuisin opinnoistani)


12 kommenttia:

 1. Upeastihan olet vanginnut pääskyset kuviisi!
  Pitkämielisyyttä voisin minäkin lakaa opettelemaan...oli jo korkea aika..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, en sentään, mutta kiitos. Hassuja otoksia. Pitäisi vaan malttaa pysyä paikallaan ja odottaa, mutta ei, kamera ja minä heilutaan kuin hullut parvekkeella...voi voi. Voisikohan pitkämielisyyttä treenata jossakin? Luulen, että tarvitsisin siihen jonkinlaisen valmentajan.

   Poista
 2. Pääskyset ja taivas! Tänä kesänä on ollut tosi hienoja taivasmaisemia. Tai ehkä olen tuijotellut taivaalle tavallista enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, taivas on antanut parastaan, ja jatkuva vaihtelu on ollut kesän motto. Ei oo tarvinnu tuijotella pelkkää sinistä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on, tuota kauneutta on ollut paljon. Tykkään, kun tässä keskellä kapunkia kerrostalossa on kuitenkin tuo taivas tarjolla.

   Poista
 4. Ihana alku. Jostain se on aloitettava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos. Alkuhan on hirveän tärkeä. Ilman sitä ei ole mitään.

   Poista
 5. Sinä olet ihana ja tiedän, että et luovuta. Huomaan, että usein toivon itseltäni jotain muutosta lomalla, että jotenkin paremmin osaisin olla jokaisessa hetkessä ja ehkä myös juurikin tuota pitkämielisyyttä, mutta eipä sitä kovin isoa muutosta lomalla kuitenkaan tapahdu, ehkä jotain, ehkä nyt loppuloman aikana, ehkä muutokseen tarvitsee kuitenkin vain niin paljon aikaa. Olet varmasti hyvällä tiellä, matkalla oppimassa pitkämielisyyttä, sinä olet rohkaiseva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos uskosta :) Näin viime yönä unen, jossa minut valittiin jo uusiin opintoihin. Siinä ei ollut kuin iloa mukana, joten herätessäni ajattelinkin, että joo, tämä tarkoittaa vain sitä, että minähän saan nämä vielä valmiiksi :D

   Olet kyllä oikeassa, muutos vaatii aikaa, miten sitä onkaan niin vaativa oman itsen suhteen, että ihan yhtäkkiä pitäisi tapahtua ihmeitä! Myös sitä olen ajatellut, että elämä on muutakin kuin tämä loma-aika, tuli nyt tämä mieleen, tästä lomasta. Ja sen päättymisestä. Että mikään ei kuitenkaan pääty, vaan vielä ehdin kuvata korentoja ja pääskysiä, harjoitella pitkämielisyyttä, vielä on kesää jäljellä.

   Rohkaiseva. Voi miten tuo nyt merkitseekään tosi paljon. Kiitos.

   Poista
 6. Meillä pääskysiä sisäpihan puoleisella taivaalla iltaisin, pitävät villiä ääntä ennen kuin lähtevät nukkumaan.

  Lähetän lisäsiivet haaveellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitävät, ja aamuisin toisinaan herään samoihin ääniin. Voi, kiitos Ilona!

   Poista