tiistai 21. heinäkuuta 2015

Mikä vie korkealle


Kokemuksiini on alkanut päivien kuluessa tulla syvyyttä, kun ainaisen kiireen tuoma latteus vaihtuu vähitellen kolmiulotteisuuteen. 

Anneli Vainio
Eksyvä löytää, Matkustamisen ja matkallaolon tärkeydestä


 

Kolmiulotteisuuden löytymisen lisäksi vapaus arjesta tarjoaa erilaista aikaa huomaamiselle sekä myös toisenlaisia kohtaamisen mahdollisuuksia. Tulee tilaisuus istahtaa alas, kuulla haaveita kauneudesta ja nauraa yhdessä. Saattaa saada ihastuttavan kirjavinkin tai löytää ihmeellisesti juuri oikeanlaisen kahvipaikan, jossa aika katoaa, tai ainakin aika muuttuu kokemuksen myötä hyvin paljon hitaammaksi. Ja vahvemmaksi, niin, että itsekin vahvistuu ja samaan aikaan kevenee niin huimasti, että yhtäkkiä onkin  mahdollisuus lähteä lentoon tuuleen ja sateeseen, tai paeta hetkeksi kirpputorin suojiin löytöjä tekemään, ja sitten lopuksi halata ja vilkuttaa kauas, sillä hänellä onkin sellainen sateenvarjo, mikä vie korkealle myötäisiin tuuliin!


Tavattiin kuten viime kesänäkin. Kiitos kun tulit, ensi kesään! Ps. Sain eilen kirjavinkin käsiini. Ihana. 
16 kommenttia:

 1. Ihanaa, että kesään kuuluvat ystävät...aurinkoa ja lämpöä tuomaan, kun luonto niin harvoin on niitä tänä kesänä tarjonnut..:♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sellaisia lämpimiä hetkiä ovat ne, jolloin ehtii istahtaa alas ja kohdata toinen ihminen. Sää on niin oikukas, kaikkea mahdollista jokaisen päivänä, toisaalta siihenkin on alkanut jo tottua.

   Poista
 2. Voi miten kauniisti sinä kirjoitat. Oli niin ihana olla yhdessä. Ja nyt haluan lukea tuon Vainion kirjan, haluan eksyä ja löytää.

  Siinä toisessa kirjassa alkusivuilla sanottiin jotain sellaista, että jos joku tulee luonasi käymään, tarjoa hänelle kupillinen teetä ja laita kukkia maljakkoon ilahduttamaan häntä. Minusta näissä sinun kuvissa oli samaa, tuo lautanenkin jonka löysit, kaunis. Nämä ilahduttavat, se miten katsot ja näet. Kiitos Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuten myös sinä siellä :) Niin oli, tosi mukavaa ja sellaista, minkä tuntee vielä pitkään. Toivottavasti saat Vainion kirjan käsiisi, se oli mielenkiintoinen. Tänä kesänä olen kahlannut kirjoissa, joissa tehdään matkaa eteenpäin, kiinnostava teema.

   Voi että, ihana sinä, kiitos. Lautanen on kiva, je ne lasikulhot myös, aarteet :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Maria ihana :) niin ollaan, onnentyttöjä, sinäkin :)

   Poista
 4. Satu, sinä olet minun tämän kesän idolini, esikuvani. Sinun kesässäsi tuntuu olevan rauha.

  On kyllä nyt myönnettävä, että olen hieman kademielellä tästä, sillä tahtoisin myös tavata hänet, koska hän on varmasti hurmaava henkilö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ilona, Ihana :) kiitos vaan! Kyllä kesässä on ollut rauha, loma on ollut hyvä, on ollut kyllä muutakin kuin rauhaa, mutta olen silti löytänyt sen kaiken, mitä olen kaivannut.

   Hän on hyvin hurmaava henkilö, on ollut ilo tavata hänet :)

   Poista
 5. Oi teitä! Arjesta irrottauminen avaa akkunoita ja maailmoja. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) oli niin mukavaa. Niin tekee, totisesti, ihanasti. Kiitos kun poikkesit :)

   Poista
 6. Kävin viimeksi täällä kuulemassa kuiskauksesi vapaudelle ja nyt näen, että hento toiveesi näyttää toteutuneen! Vaikka minusta tuntuu, että aina olet ollut mestari huomaamaan kauniin. Voin siis yhtyä Ilonan idolikommenttiin. Täällä vieraileminen saa aina oman ajastimeni oikealle taajuudelle: rauhoitun ja muistan, mikä on tärkeää. Kiitos, ihana Satu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanja, onpa ihana kuulla, että sivukujat johdattavat oikealle taajuudelle! Kiitos kun kävit kertomassa, olen tosi iloinen siitä. :) Ja kyllä, hento toive on tosiaan toteutunut, kaunis on huomattu ja se on saanut vielä syvemmän merkityksen ja päämääränkin. Hyvä, että muistutit mua siitä, mikä oli toiveeni :) Kiitos!

   Poista