tiistai 30. syyskuuta 2014

Valmis
Huomaan olevani valmis lokakuulle. 

8 kommenttia:

 1. Kohti talvea ja uutta kevättä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl vaan, ja onneksi on tämä syksy vielä ihan alulla :)

   Poista
 2. Katsoin toki kalenteria eilen ja tänään, mutta nyt tässä vasta järkytyin. Lokakuu. Täh. Täällä on vieläkin ihan vihreää. Outoa.

  Tulee ihana lokakuu, olen siitä varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nyt jotenkin kartalla ja kalenterilla, kerrankin :D Niin tulee, varmasti.On ollut jo muutama ihana pakkasaamu, niin kaunista!

   Poista
 3. Hei, kiva että löysit blogiini ja sitä kautta minäkin tänne sinun blogiisi. Upeita kuvia ja tunnelmia blogi pullollaan, niin paljon inspiraatiota, ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anski ja kiva tavata täälläkin :) uusi maailma omakuvien jälkeen. Kiitos paljon, voi, hienoa, että koit inspiraatiota, upeaa kuulla! Nähdään! ;)

   Poista
 4. Voisiko saada vinkkejä, miten siihen valmistaudutaan :) Mielessä vain kevät ja kesä, mutta onhan nyt onneksi ollut poikkeuksellisen kiva syksy. Lämmin ja aika sateeton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) no tuota, mulla on vaan nyt ihmeesti sellainen olo, että juuri nyt kuuluu olla tämä lokakuu tässä ja muuta en tarvitse :) En kaipaa nyt kesää, en kevättä, talvea en tosiaankaan (ei parane edes ajatella, että se on sitten seuraavana), nyt on hyvä tässä, lokakuussa. Olen kai pohjimmiltani eniten syksyn tyttö, syksyyn liittyy niin vahvoja tunnelmia, tunteita, värejä. Valitisisin kyllä kesän vuodenajoista, jos yksi pitäisi valita, mutta sielussani on jotakin totista syksyä, ja pidän siitä tiukasti kiinni.

   Poista