lauantai 16. elokuuta 2014

Vielä tämä kaikki


Mentiin tyttären kanssa järvelle, oltiin ihan kaksin. 
Meillä on vielä tämä kaikki,
vesi ja hiekka, lämmin aurinko.


Paljaat jalat, paljaat olkapäät.
Aurinkopisamat ja varpaissa haalistuneet lakat.
Lämpö koko kehossa, varmana, turvallisena.
Illat, pitkät ja pehmeät, illat, joissa viipyilevä huolettomuus.

 
Enkä ole ollenkaan valmis mihinkään muuhun.
20 kommenttia:

 1. Ihanat tämä kaikki, näistä kannattaa nauttia vielä kaikellaan. Itse ihastelin viime yön taittumista pehmeään pimeään ja nuuskutin kasteista yötä lyhtyjen keskeltä. Oi.
  Suloista viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt pitää ottaa kaikki irti, tavalla tai toisella. Kiitos, sinulle myös, ihanaa tätä sunnuntaita!

   Poista
 2. Sinäpä sen sanoit. Eihän tästä vielä halua laskea irti, lämmöstä joka hellii. Aivan suloiset nämä kuvat, tyyni järven pinta. Kun löytäisikin jostain noin rauhallisen rannan. Minä en ole oikein rantaihmisiä, en viihdy väkijoukoissa, tarvitsisin sellaisen hiljaisen ja pienen rannan, jolla olisi vain muutamia ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se on, ei mitenkään vielä voi päästää tästä irti. Viikolla näännyin sateisiin ihan täysin, eilen tosin ei haitannut, kun sai kotona nukkua päiväunet :)

   Tuo "meidän järvi" on ihana, pieni ja rauhaisa. Ihan yleinen ranta se on, meiltä 15 km, metsän keskellä. Kyllä sielläkin välillä on hulinaa, mutta me osaamme aika hyvin valita sellaisia hetkiä, että saadaan olla ihan rauhassakin. Mun tän kesän uinnit ovat vähissä, mutta minähän viihdyn ihan laiturilla ja rannallakin, kuten näkyy :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on, oltiin perjantaina heti töitten jälkeen tuolla, kummasti sai tasapainoa ja rauhaa järven voimasta.

   Poista
 4. niin kutsuvan näköistä! Nyt kannattaa nauttia:)

  VastaaPoista
 5. Mieletön ja taidokas toi pötköttelykuva. Tuo on juuri parasta, että malttaa heittäytyä kesän viimeisiin hetkiin. Liian helposti tulee istuttua puolella pakaralla kuunnellen lähestyvää viileää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, luonnehdit tuossa viimeisessä lauseessa loistavasti sen, mikä olo viikolla oli! Kiitos ihana, taidokkaan tilalla voisin sanoa, että sattumalta onnekas ;), mutta kyllä, kiitos:)

   Poista
 6. Upea ranta ja vain te kahden...nautinnollista..:)

  VastaaPoista
 7. Kesän jälkeisessä rannassa on levollisuutensa. Miten veden pintakin on olevinaan aina tyyni? Sellaista näkyä kaipaa, kun on syksy edessä. Ehkä samalla sanotaan hyvästejä tai näkemiin. Syysjärvi on jo ihan omanlaisensa, sen tuoksukin.

  Meillä on ollut täysi viikko, jatkuu vielä tämän illan mutta nyt tuli pieni huilihetki. Huutelin miehelle, lähtisikö kanssani järvelle (nyt se kuulostaa Pave Maijasen biisiltä), se on meillä tuossa ihan likellä, pyysi odottamaan hetken. Ajattelin sillä välin kurkata tänne ja täällähän te olitte omalla järvellänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska järviyhteensattuma :) Pave Maijanen on myös kiva :D Toivottavasti teillä oli hyvä järvihetki. Ja olet ihan oikeassa syysjärvestä, se on omanlaisensa, hiukan jännittäväkin, sellainen salaperäinen. Sanotaan näkemiin.

   Poista
 8. Ei vielä päästetä irti.
  Huomaan vaan jotta uimakassi ollut useamman päivän liikkumatta, se enteilee muutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, muutos on ilmassa. Ihan järkky keli, sataa vimmatusti ja heti seuraavassa hetkessä paistaa taas, ei tuo ilma nyt tiedä olisiko veilä kesä vai jo syksy. Mutta ei, ei päästetä.

   Poista
 9. Voi nuo kuulostavat ihanilta asioilta, lempeältä loppukesältä. Kuvasi ovat sellaisia myös, paljaat olkapäätkin. Mä olen onnellinen, että alkuviikosta vielä ehdin uimaan ja istuttiin illalla myöhään ulkona, nyt täällä on jo aika kirpeää, tänään laitoin metsäreissulle piponkin. Mutta toivon, että vielä tulisi lämpimiä tuulahduksia, vaikka muuten näiden kirpeiden päivien myötä olenkin pikku hiljaa alkanut luopua kesästä, mutta toisaalta niin, että yritän keksiä kivoja asioita tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo! Täällä vielä lämmintä, vaikka nyt sataakin, on satanut pitkin päivää, eikä ollenkaan ole tehnyt mieli järvelle. Minä uskon lämpimiin tuulahduksiin, ehkä vähän jääräpäisestikin, kohta kai olen nuhassa ja köhässä, kun menen kuin keskikesällä fillarin kanssa... Pikkuhiljaa luopuminen kuulostaa ihanalta, ja kivat asiat, niitä tarvitaan, voi että, kovasti! Täällä on ollut niitä nyt vähän vaikea keksiä, siksi vielä roikun kesässä, olen kai vähän tuuliajolla nyt. Sekaisin.

   Poista
 10. Kesää on loppukesäkin. Mietin että jos sais oudosti yllättäen tällaiset kelit keskelle helmikuuta, sitähän menisi ihan onnesta sekaisin. Kannattaa siis nauttia kun voi...

  VastaaPoista