keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Talven hohto


Kuljeskelin aamulla  täysikuun kanssa samaa matkaa.
Pikkupakkanen saa talven hohdon aikaan, vaikkei lunta olekaan.
Nyt täällä tuoksuu rouheiset karpalosämpylät.
Leivoin ison kasan, vein pussillisen ystävällekin.


12 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Sämpylät, nam!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja sämpylät olivat kyllä herkkuja.

   Poista
 2. Karpalosämpylät kuulostavat ihanilta.

  Meillä ei ole yhtään pakkasta, ihan syksyistä. Ehkä siksi ei tunnu oikein joululta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat nameja. Harmi vain, että kaksi kolmesta lapsesta eivät pidä karpaloista...mutta teet niin tai näin, aina on joku joka ei pidä! Minä kyllä pidän :)

   No ihan syksy täälläkin. Tuo aamu oli ihan poikkeus. Ja sadetta luvattu taas, joulunkin yli. Mutta ei haittaa, olkoon näin.

   Poista
 3. Kauniita kuvia, kuvaavia! Meillä on nyt kamala räpäskä, märkää ja pimeää. Keskellä päivää kuin eläisi kaamosaikaa. Oli muuten ihana taulu tuolla alempana. Harmi, mä olen laittanut tuollaisen joskus pois...sehän olisi todellakin ollut taulu! Nyt on pakko ostaa uusi ja alkaa maalaamaan...ja sitten siitä saisi joku päivä taulun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä! Hei :) Kiitos paljon! On nää kelit kummalliset. Onneksi huomisesta mennnään valoa kohti! Ihanaa, että huomasit taulun :D Joko kävit ostamassa paletin? ;)

   Poista
 4. Vesi loikottaa ulkona läpi pimeän ja tahdittaa viimeisen arkiaamun kahvihetkeäni. Kurkin puhelimesta Sivukujille ja huokailen niin kauniiden kuviesi luona. Joulun tulon tuntoja pimeästä piittaamatta toivon sinulle sinne. Iloa,lepoa,valonhohdetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt sinullakin loma siellä! Juu, ei välitetä pimeästä, synkästä. Nautinnollista vapautta sinne, hyvää mieltä ja iloa joulun odotukseen!

   Poista