torstai 25. lokakuuta 2012

...ja vastapainoksi
Parvekkeelta löytyi samettikukkia.
Pelargonian kukan otin maljakkoon keittiön pöydälle.

Olen siivonnut koko illan.
Tekee hyvää välillä jynssätä kunnolla.
Ihan kuin päänuppikin olisi keventynyt.
Olen valmis perjantaihin, viikonloppuun.    

5 kommenttia:

 1. Mulla on siivotessa sama tunne. Että pääkin tuulettuu. Harmi vaan, että saan ihan liian harvoin inspiraation siivota, joten päänuppi on yleensä ihan sekaisin :)

  VastaaPoista
 2. tavaroiden järjestely ja kaappien siivous tuo minulle tyydytystä, mutta rätti kädessä jynssääminen yleensä vain suunnatonta ärsytystä siitä, että aika menee hukkaan tässä imurin varressa roikkuessa.

  Kaunis kuva!

  VastaaPoista
 3. Siivosin eilen:) ajattelin että annoin itselleni "vapaan"perjantain lahjan...no aikankin imurivapaan.
  Oranssit kukat ovat hauskoja.

  VastaaPoista
 4. Aurinkoinen väri :) Maailma oli tänä aamuna muuttunut lumenpeittämäksi ja vähäväriseksi ja heti tuli ikävä keltaista...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar! Samma här. Todella harvoin tapahtuu mitään siivoamiseen liittyvää täällä. Nytkin vain osittain, mutta sen verran, että teki päälle hyvää. Miten selkeä ja viisas sitä olisikaan, jos pystyisi noudattamaan viikosiivouspäiviä??

  Tie! Tiedän tunteen. Mä ärsyynnyn kaikesta, koska kamaa on ihan liikaa, ja jos jotain saa ojennukseen, niin kaikki muu kaatuu päälle. Huoh. Mutta kiitos! :)

  Maria! Imurivapaus on ihana lahja! Naurattaa! Kiitos, kukat ovat iloisia :) Halaus, Maria!

  luminen! On kyllä. Yllättävä lumi oli mulle kuin aurinko tähän hetkeen, jotenkin niin raikasta, luotan, että raikkaus yltää mieleen asti! Kiitos samoin!!

  VastaaPoista