maanantai 28. toukokuuta 2012

Tunnelma

Meidän kulmilla  elettiin mennyttä aikaa viikonloppuna.
Tunnelma oli ihastuttava.
Lempeä, rauhaisa ja lämmin.


Halikon Rikalanmäen Muinaismarkkinoilta,
käytiin lauantaina.
4 kommenttia:

 1. oi, miten paljon ihanaa täällä! Uimakuvat (ja on muuten taitava kuvaaja), kuumailmapallo ja nämä ihmeelliset arjenkaatajat. Toivottavasti ammennat näistä voimaa viikkoosi. Kiitos, kiitos kun jaat ne muillekin.

  VastaaPoista
 2. Ajattelinkin, että minkä aikahypyn te olette tehneet? Sama pajupillimies oli täällä pari viikkoa sitten Portsan markkinoilla ja keskiaikamarkkinoillakin aina. Kerran ostettiin häneltä pajupilli, mutta koira söi sen.

  VastaaPoista
 3. Ååh how wonderful it looks. I can see how warm and calm feelings it where there. would have loved to yoin..this simple life. it talkes to me more and more. so happy you recognized the feelings I wrote about too. life is wonderful when you stop and feel it in. Love old pots over the fire..

  love Lycke

  VastaaPoista
 4. Jenni! Viikonlopppu oli ihanan hapekas, tuli hengitettyä kunnolla :) ja varmasti sain voimaa arkeen, rutkasti. Sitten on vielä vaaleanpunainen puu, mikä kaikkien etsintöjen jälkeen lentää luokseni, voi tätä elämää!

  Kirjailijatar! Varmasti samat heppuset pyörivät näillä markkinoilla. Söpö pappa oli tämä ja hyvä pilli oli jos koirallekin maistui.

  Lycke! You are so right. Hugs :)

  VastaaPoista